Meteen naar de inhoud

PayChecked

Ontdek de weg naar PayChecked Keurmerk-certificering voor jouw koeriersbedrijf!

Het PayChecked keurmerk

Eurovergunning.eu is gespecialiseerd en enkel bezig in de begeleiding van transport- en koeriersbedrijven bij NIWO Eurovergunning aanvragen en Paychecked Keurmerk voor transport. Wij begrijpen de waarde van eerlijke arbeidsvoorwaarden en transparantie binnen de koeriersbranche. Daarom bieden wij speciaal voor jouw bedrijf een uitgebreide begeleiding om het PayChecked Keurmerk te behalen.

Het Paychecked Keurmerk is tot stand gekomen door Transport en Logistiek Nederland en Evofenedex. Door de komst van de Wet Aanpak Schijnconstructies (WAS) konden opdrachtgevers aansprakelijk gesteld worden voor de niet betaalde belastingen en niet op de juiste wijze verloonde werknemers van opdrachtnemers. 

Waarom is het PayChecked Keurmerk zo belangrijk?

Het keurmerk is een symbool van vertrouwen en integriteit, waarmee jouw koeriersbedrijf zich onderscheidt als een betrouwbare werkgever die de rechten en belangen van zijn werknemers serieus neemt. Het PayChecked Keurmerk toont aan dat jouw bedrijf voldoet aan de strikte eisen op het gebied van arbeidsvoorwaarden, loontransparantie, eerlijke contracten en afhandeling van klachten.

Met de geruime ervaring binnen de transport en logistiek begeleiden wij jou stap voor stap door het certificeringsproces. We zorgen ervoor dat jouw bedrijf aan alle vereisten voldoet. Met onze diepgaande kennis van de branche en de specifieke eisen van het PayChecked Keurmerk, garanderen we een vlotte en succesvolle certificering.

Stap 1

Je moet je aanmelden bij een inspectie-instelling, die door Paychecked is aangewezen voor inspectie. 
Hier zie je een lijst van deze instellingen. Ons advies is om bij ieder van hen een offerte te vragen.

Stap 2

Je moet je aanmelden bij Paychecked. Dit kun je hier doen. Paychecked rekent een jaarlijkse bijdrage van €120. Bedrijven met minder dan 10 werknemers in dienst betalen een gereduceerd tarief van €90.

Stap 3

Neem contact met ons op. Wij nemen je boekhouding en loonadministratie door en maken het Paychecked ready.

Klaar om de stap te zetten naar het PayChecked Keurmerk?
Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw transport- koeriersbedrijf begeleiden naar het Paychecked keurmerk.

Samen creëren we een positieve verandering voor jouw bedrijf!

Loonadministratie uitbesteden?

Wil je dat je loonadministratie correct loopt en aansluit met je facturen, uren, boekhouding en je pensioenaangiften, dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring met het voeren van loonadministraties en CAO’s.
Neem contact voor een kennismakingsgesprek.

Liever je alleen met je eigen werk bezighouden en je volledige administratie uitbesteden?

Eurovergunning.eu is een onderdeel van Arccos Consulting. Met experts, die jarenlange ervaring hebben in de Accountancy, boekhouding, fiscale dienstverlening en loonadministraties nemen wij alle werk uit je handen en kun jij je focussen op je eigen werk.
Wanneer kunnen wij een bakje koffie drinken?